Maatregelen ter voorkoming van het corona virus

Corona richtlijnen (conform RIVM voorschriften)

Sneak Out Sleen is geopend volgens de voorschriften van het RIVM. Op deze manier bieden wij een leuke, gezellige en gezamenlijke activiteit op een verantwoorde manier.

“De Bezeten Bruid” en “Plata o Plomo” zijn volgens de Corona richtlijnen* te boeken (max. 4 personen tenzij 1 huishouden dan max. 6 personen).

Bij “Plata o Plomo the battle” kunnen 2 groepen het tegen elkaar opnemen (max. 8 personen tenzij 2 huishoudens max. 12 personen).

Wie kunnen bij ons escapen

Mensen uit 1 huishouden kunnen bij ons komen escapen. Wij hebben de kamers dusdanig aangepast en ingedeeld dat iedereen bij ons veilig kan spelen conform de richtlijnen van het RIVM. 

Sanitair

Van de voorzieningen kan gebruik gemaakt worden.

Aankomst / vertrek

Groepen mogen niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig zijn in ons pand. Na afloop van het spel dient men ook zo snel mogelijk het pand weer te verlaten.

Hygiëne

Bij binnenkomst wordt iedereen om zijn of haar handen te ontsmetten. Met de daarvoor ter beschikking staande desinfectiemiddelen. Na het spel, tussen de groepen door, zullen we extra aandacht geven aan de kamer weer schoon te maken.

Afstand

De host zal, voorzien van een mondkapje, altijd minimaal 1,5 meter afstand bewaren van de groep deelnemers.

Annuleren

We hanteren een flexibel en kosteloos annuleringsbeleid. Wanneer de adviezen van het RIVM onverhoopt toch wijzigen en dit invloed heeft op bepaalde reserveringen dan nemen we contact op met deze groepen. Ook indien er geannuleerd moet worden vanwege ‘Corona klachten’ kan dit kosteloos gedaan worden.

Reserveren

Om de reservering kunnen voltooien hebben we een verplichte check toegevoegd aan het reserveringsformulier. Deze dient gelezen en akkoord bevonden te worden voordat de reservering kan worden gedaan:

Downloaden

Download hier ook deze Corona richtlijnen Sneak Out Sleen om aan je mede-escapers te sturen.