Veelgestelde vragen

Waar vind ik Sneak Out Sleen?

De escape room van Sneak Out Sleen bevindt zich in een aanbouw, achter het oude gemeentehuis van Sleen, in het multifunctioneel centrum ‘MFC De Brink’. Het adres is: De Brink 1 – 7841 CE – Sleen. De ingang bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw (let u op de bordjes).

Moet ik reserveren voor een escaperoom?

Ja, een reservering is noodzakelijk. Dit kan via onze website: www.sneakoutsleen.nl/reserveren Reserveren kan tot 1 dag voor de gewenste speeldatum. Voor aanvragen op de dag zelf kunt u telefonisch contact opnemen via: 0646731339

Wat kost een escape room bij Sneak Out Sleen?

De room ‘Plata o Plomo’ (3 – 6 pers.) kost € 105,- en voor de Plata o Plomo The Battle’ (6 tot 12 pers.) betaalt u € 180,- ongeacht de grootte van het team.

Hoe kan er betaald worden bij Sneak Out Sleen?

U kunt uw reservering bij ons ter plaatse contant betalen, daarnaast beschikken wij op locatie over een mobiel pinautomaat.

Hoe lang duurt een escape room?

De escape room ‘Plata o Plomo’en The Battle duren beide maximaal 60 minuten. Vanaf het moment dat de ervaring begint heeft u 60 minuten de tijd om alle puzzels op te lossen en uzelf te bevrijden.

Waar kan ik parkeren?

Er is bij Sneak Out Sleen voldoende gratis parkeergelegenheid naast het gebouw.

Kan ik telefonisch contact opnemen met jullie?

Wij zijn telefonisch te bereiken via 0646731339. Het beste kan dit na 15:00u. Mochten we de telefoon niet direct beantwoorden, laat dan een voicemailbericht achter met uw vraag en hoe wij u kunnen bereiken, we bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Met hoeveel personen kunnen we tegelijk in de escaperooms spelen?

Bij Sneak Out Sleen hebben we 2 identieke escape rooms die tegelijkertijd gespeeld kunnen worden. Per kamer kunnen 3 tot 6 personen spelen waardoor wij dus een groep van 12 mensen kunnen laten spelen.

Wij zijn met zeven personen, kan er geen uitzondering gemaakt worden?

In uw eigen belang wordt er geen uitzondering gemaakt in het maximaal aantal spelers per kamer. Dit om te voorkomen dat er afbreuk gedaan wordt aan de totale ervaring.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Wij vragen u 15 minuten voor aanvang van uw starttijd aanwezig te zijn. Dat stelt ons in staat om u hartelijk te ontvangen en een goede uitleg van het spel te geven. Ook kunt u dan nog even gebruik maken van het toilet.

Kan iedereen een escaperoom spelen?

Wij nodigen iedereen uit om onze escape room te ervaren. Vanwege een aantal elementen gerelateerd aan het thema van onze kamer hanteren wij een minimale leeftijd van 12 jaar waarbij er minimaal één volwassene per groep moet zijn. Vanaf 16 jaar kan iedereen de kamer op eigen gelegenheid spelen.

Voor gebruikers van (lees)brillen, raden we aan deze mee te nemen, sommige spelonderdelen hebben we verdekt opgesteld, een (lees)bril kan hierbij helpen.

Ben je nachtblind of zie je in het donker slecht? Op verzoek kunnen we zaklampen verstrekken.

Kan ik een escaperoom spelen als ik claustrofobisch ben?

Jazeker! Hou er rekening mee dat in iedere escaperoom een ‘noodoplossing’ is. Met elkaar spreken we af dat jullie opgesloten zijn en moeten ontsnappen, uiteraard moet er altijd een snelle uitgang zijn in geval van nood. Je kunt ook op voorhand even contact met ons opnemen, we zullen je dan iets meer vertellen over de ruimtes en de inhoud hiervan. We kunnen bijvoorbeeld ook in overleg de deur op een kiertje laten staan.
Per escaperoom kijken en luisteren er één of twee personen mee, wij kunnen daardoor altijd ingrijpen in het spel of je helpen wanneer je je toch ongemakkelijk voelt.

Kunnen wij op een andere starttijd beginnen? 

Wij zijn altijd bereid om samen met u te kijken naar een aanbieding op maat. We kunnen hier echter geen garanties over geven. Mail uw vragen naar info@sneakoutsleen.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Meer informatie?

Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie, bel of app dan met 0646731339, stuur een mail naar info@sneakoutsleen.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website.