Onvergetelijk vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeestje organiseren?! Bij escape room Sneak Out Sleen vind je alle ingrediënten voor een geslaagd vrijgezellenfeest! Samen ontsnappen binnen 60 minuten is natuurlijk erg leuk en spannend.
 
Bij onze escape room is van alles mogelijk, wij kunnen zelfs een persoonlijk tintje geven aan de beleving door dingetjes, gekkigheden, opdrachten of foto’s van jullie in onze escape room te verstoppen.
 
Natuurlijk is het de bedoeling om samen te ontsnappen uit onze kamer. Je kan ook tegen elkaar strijden in onze battle, wat betekent dat je twee teams maakt, wie ontsnapt het snelst? Gegarandeerd dat je elkaar na het spelen van de escape room beter kent, ook heb je een gezamenlijk gespreksonderwerp.
 
Wij denken graag met je mee, misschien wil je dat de bruid of bruidegom eerst 10 min alleen naar binnen gaat, of geblinddoekt wordt, er is van alles mogelijk. Wij hebben contact met de locale horeca in Sleen dus als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van een gepast menu staan we graag voor je klaar. Wij hebben een gezellige ontvangstruimte waar groepen tot 24 personen terecht kunnen. Gezelschapsspelletjes een klein hapje en drankje staan klaar!